HVAD "UGLEN" SKER DER I ZOO I UGE 7?

Kom og vær med når dyrepasserne viser rundt i ZOO. Du kan hverdag i vinterferien opleve vores dyrepassere fortælle om dyrene, deres leveforhold og livet i Zoo. Vi har 3 arrangementer om dagen fra mandag til fredag, som alle kan deltage i. Du kan bl.a. hører om, hvorfor har nogle af dyrene vinterpels? – oplev tigeren Luna få mad med pinde. Er du mere til slanger og eksotiske dyr, så fortæller Rasmus en masser om slanger. I regnskoven kommer du helt tæt på dyrene og kan høre om dyrelivet i regnskoven, når Simone fortæller om livet i regnskoven.  

Rundt omkring i haven, er der mange aktiviteter, som alle kan være med til. Du kan f.eks. lære om dyrespor, hvordan spotter du, hvilket dyr der har netop det spor. I Dinosankassen er der masser af dyrespor – kom og se om du kan du finde dem? Gættekonkurrencer og sjove lege har vi også på programmet.

Ved Naturlegepladsen tænder vi bål, hvor du kan riste pølser og grille skumfiduser og nyde en lækker varm suppe. Til de kreative børn og voksne, så bugner vores ZooSchool med hyggelige aktiviteter. I kan bl.a. lave de sødeste ugler i træ, tegne og male på sten. Der er masser af sjov for alle og spændende konkurrencer.

Det bliver vildt hyggeligt i Guldborgsund Zoo, og vi glæder os til at se jer alle til vinteraktiviteter i hele vinterferien. Tag gerne din legekammerat med og få nogle hyggelige timer sammen.

Vi ses i Zoo