Besøg Zoo

odder

VELKOMMEN TIL GULDBORGSUND ZOO & BOTANISK HAVE

Her kommer du helt tæt på dyrenes verden. Haven er inddelt i forskellige områder, hvor du kan opleve dyrene så tæt på deres naturlige levested som muligt.

I Asienanlægget sidder alle de asiatiske oddere på stenene med øjnene stift rettet mod dyrepasseren, som kommer med lækre muslinger i en spand. Højt oppe i luften svæver kalkungribbene. Hos dødningehovedaberne er der fart over feltet, aberne er fulde af spilopper og meget nysgerrige. De undersøger naturen, hinanden og gæsterne med stor interesse.  

I regnskoven er luftfugtigheden høj, og det summer af liv fra både trætoppen og skovbunden. Højt oppe i trætoppen synger næsehornsfuglene, mens de små paryksilkeaber kravler rundt. Dybt nede i skovbunden vandrer kæmpeskildpadder rundt, mens tropefuglene kvidrer. Pludselig står du ansigt til ansigt med en af de fritlevende aber, som svinger sig rundt mellem træerne. Men pas på vores leguan vandre rundt og holder øje med regnskoven. PT. er vores regnskov dog lukket, da næsehornsfuglene er gået i redekassen. Du kan læse mere om den spændende sensation her 

På den store Naturlegeplads er der sjove klatretårne, hvor du kommer højt op og kan tage svævebanen ned eller klatre fra tårn til tårn. I Hytteskoven har vi spærret den af lige nu. Men når den er åben gemmer børnene sig og løber rundt i blandt de små huse og leger gemme. I Dino-sandkassen er der altid sjove fosiler, som du kan grave frem. 

Du kan nemt komme og besøg os. Vores zoologiske have ligger centralt placeret midt i Nykøbing F. Vi har mange parkeringspladser lige ved indgangen, så det er nemt for hele familien.

I Guldborgsund Zoo & Botanisk Have kan du få mange dyrebare oplevelser sammen med hele familien. En dag i zoo er vildt hyggeligt for hele familien. Vi ved godt, at der er nogle begrænsninger pga. restriktioner ifbl. med Covid-19. Men vi håber meget på jeres forståelse for, at dette, at dette er et krav fra myndighederne og en betingelse for. at vi kan åbne for alle vores gæster. 

Det er vigtigt, at du/i lige er obs på følgende, inden du/i kommer og besøger os: 

- Coronas eller negativ test, som er max 72 timer gammel + ID

- Børn under 15 år er fritaget for at vise test

- Max 17 i en gruppe når i år igennem betalingsområdet og  max 100 i en gruppe, når i går rundt i haven

- I vores ZooShop hvor du kan købe sourvenirs må der max være 12 personer. Der kan derfor være tidspunkter, hvor du lige må vente, hvis der er mange kunder i ZooShoppen

- Hold afstand til andre gæster 

- Husk madpakken og drikkevarer, vi har masser af hyggelige borde / bænke i haven, hvor i kan nyde madpakken. Vores Zoo Café er åben i perioder. Lamakiosken er åben for salg af is, slik og drikkevare, men kan ligesom Zoo Caféen være lukket i perioder på hverdage og weekender.