Besøg Zoo

_dsc5083-edit-edit_0

VELKOMMEN TIL GULDBORGSUND ZOO & BOTANISK HAVE

Her kommer du helt tæt på dyrenes verden. Haven er inddelt i forskellige områder, hvor du kan opleve dyrene så tæt på deres naturlige levested som muligt.

I Asienanlægget sidder alle de asiatiske oddere på stenene med øjnene stift rettet mod dyrepasseren, som kommer med lækre muslinger i en spand. Højt oppe i luften svæver kalkungribbene. Hos dødningehovedaberne er der fart over feltet, aberne er fulde af spilopper og meget nysgerrige. De undersøger naturen, hinanden og gæsterne med stor interesse.  

I regnskoven er luftfugtigheden høj, og det summer af liv fra både trætoppen og skovbunden. Højt oppe i trætoppen synger næsehornsfuglene, mens de små paryksilkeaber kravler rundt. Dybt nede i skovbunden vandrer kæmpeskildpadder rundt, mens tropefuglene kvidrer. Pludselig står du ansigt til ansigt med en af de fritlevende aber, som svinger sig rundt mellem træerne. Men pas på vores leguan vandre rundt og holder øje med regnskoven. 

På den store Naturlegeplads er der sjove klatretårne, hvor du kommer højt op og kan tage svævebanen ned eller klatre fra tårn til tårn. I Hytteskoven er der sjove huler og små huse, hvor de mindre børn kan lege og gemme sig.  I Dino-sandkassen er der altid sjove fosiler, som du kan grave frem. 

Du kan nemt komme og besøg os. Vores zoologiske have ligger centralt placeret midt i Nykøbing F. Vi har mange parkeringspladser lige ved indgangen, så det er nemt for hele familien.

I Guldborgsund Zoo & Botanisk Have kan du få mange dyrebare oplevelser sammen med hele familien. En dag i zoo er vildt hyggeligt for hele familien.