Nyhed

(U)hyggelig efterårsferie i ZOO

Efterårsferie og hyggetid i Guldborgsund Zoo 

Vi pynter haven flot op med græskar og halloween, så der er en fantastisk (u)hyggelig stemning ud over haven, når du besøger Zoo i efterårsferien. Vi har mange sjove aktiviteter for hele familien. 

I hele uge 42 og 43 kan du hygge dig med (u)hyggelige papirklip, hvor du kan hjælpe os med at pynte op til Halloween. Du kan også deltage sjove konkurrencer, hvor du bl.a. kan vinde et familieårskort til 2 voksne og 2 børn.

Udefinereret

Find guldklumper og byt til guldmønt

Find "guld" og få en "guldmønt"

I vores Dinosandkasser kan du finde "guldklumper". Kom og grav og måske er du heldig og finde guldklumper. Men den i hånden eller hvis du finder flere, dog max 3 stk., så kan du få den vekslet til en chokolade "guldmønt" i vores ZooShop.

Vi har også fossiler gemt i sandkassen. Dem må du gerne tage med hjem som et sourvenirs fra en vildt hyggelig dag i Guldborgsund Zoo. 

På gensyn til en herlig dag i Guldborgsund Zoo. 

Udefinereret

02.07.21- Kom og se vores kommende dyreanlæg

Nu har du mulighed for at komme ind i den gamle stald og se og læse om det kommende dyreanlæg. Vi har fjernet en del af hegnet og lavet en sti ind til stalden. I selve stalden kan du opleve lidt af det gamle miljø, og læse meget mere om vores tanker for ideer til det nye dyreanlæg. 

Det nye anlæg vil dække Det nordiske polarområde og Den australske slette. Det betyder, at vores rensdyr, kænguruer og emuerne Karla & Ibsen vil få et meget større anlæg. Som gæst får du mulighed for komme ind i staldområdet og se dyrene. 

Udefinereret
Abonnér på RSS - Nyhed