Nyhed

Påskeskæg i Zoo

Tag familien med til en vildt hyggelig påskedag i Zoo. Du kan være kreativ med påskepynt, vinde vilde præmier i vores mange konkurrencer. Du kan opleve dyrene i øjenhøjde og opleve sjov leg på legepladserne.

 

Publiseret 06.03.2023

Udefinereret

26.01.23 Hvad "uglen" sker der i Zoo i uge 7 og 8?

VINTERFERIE OG SJOV I ZOO

Kom og få en herlig dag sammen med familien i vinterferien - både uge 7 og 8. Du kan opleve dyrene i øjenhøjde, få masse af sjov leg på legepladserne. Du kan også deltage i flere sjove konkurrencer, hvor du kan vinde spændende præmier fra Zoo. 

Du er altid velkommen til at tage madpakken med, som i kan nyde ved alle vores borde og bænkesæt i haven. I Lamakiosken sælger vi dejlige varme drikke, som altid kan nydes tæt ved Naturlegepladsen.

Besøg os og få en vildt hyggelig dag sammen. 

Udefinereret

02.07.21- Kom og se vores kommende dyreanlæg

Nu har du mulighed for at komme ind i den gamle stald og se og læse om det kommende dyreanlæg. Vi har fjernet en del af hegnet og lavet en sti ind til stalden. I selve stalden kan du opleve lidt af det gamle miljø, og læse meget mere om vores tanker for ideer til det nye dyreanlæg. 

Det nye anlæg vil dække Det nordiske polarområde og Den australske slette. Det betyder, at vores rensdyr, kænguruer og emuerne Karla & Ibsen vil få et meget større anlæg. Som gæst får du mulighed for komme ind i staldområdet og se dyrene. 

Udefinereret
Abonnér på RSS - Nyhed