ZOO-shoppen

img_0350_1

ZOO-Shoppen har et bredt udvalg af skønne tøj-dyr og bamser, trælegetøj, nøgleringe, dinosaurer, skriveartikler, souvenirs m.m. 

ZOO-Shoppen ligger i forbindelse med ZOO´s indgang og har samme åbningstider som selve haven. Du behøver ikke at betale entré for at få adgang til ZOO-Shoppen. Du er altid velkommen til at kigge forbi og handle hos os.

En række af vores souvenirs er produceret med henblik på at være så miljø venligt som muligt. Noget af voressouvenirs er produceret af genbrugs plastik, hvor andet er produceret for at undgå at anvende plastik i produktionen. På en del af vores bamser er plastik øjnene skiftet ud med broderede øjne. Der er et stigende fokus på forskellig måde at produkterne skal enten være miljøvenligt produceret eller genbruge materialer.

I ZOO-Shoppen ønsker vi også at formidle og inspirerer vores gæster og især den unge generation, til at vi i fremtiden passer bedre på vores fantastiske planet. Derfor har vi valgt at have en lærerrig afdeling for bøger og aktivitesbøger m.m.

10% RABAT PÅ SOUVENIRS
Husk at vi giver 10% rabat ved fremvisning af årskort på alle bamser og legetøj i ZOO-Shoppen. (Gælder ikke nedsatte varer, is, slik og drikkevarer).

GAVEKORT
Vi kan også tilbyde gavekort (kan ikke byttes til kontanter). Gavekortet kan bruges både som betaling af entré eller f.eks. legetøj i ZOO-Shoppen.

BETALING

Du kan betale kontant eller med betalingskort. Vi tager imod Dankort, Visa og Mastercard.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte ZOO-Shoppen på 5473 2700, som er åben hver dag fra kl. 9:00 til 17:00 i højsæsonen. I lavsæsonen er vores ZOO-Shop åben fra kl. 10:00 til 16:00

LEJ EN TRÆKVOGN

I ZOO-Shoppen kan du også leje en trækvogn (begrænset antal). Dette koster kr. 25,- for en hel dag.