Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Må man tage hund og andre dyr med i ZOO?
Svar: Nej! Af hensyn til Zoos fritgående dyr og karantæneforhold må man ikke tage hunde eller andre dyr med i zoo. Undtagelser er førerhunde og servicehunde

Spørgsmål: Kan man handle i ZOO-Shoppen uden at betale entré til haven?
Svar: Ja! Man kan sagtens handle bamser, legetøj m.m. i vores ZOO-Shop uden at skulle betale entré. ZOO-shoppen ligger i forbindelse med indgangen til ZOO.

Spørgsmål: Er der puslefaciliteter og handicaptoiletter i ZOO?
Svar: Ja! Der er toilet- og puslefaciliteter i ZOOShoppen, som ligger i forbindelse med indgangen. Almindelige toiletter forefindes også inde i selve haven.

Spørgsmål: Kan man sidde indenfor og spise, hvis vejret er dårligt?
Svar: Ja! Man kan benytte Orangeriet, hvor der står nogle få cafe borde og stole. Her er i velkommen at spise sin frokost. 

Spørgsmål: Kan man købe et årskort, der ikke er personligt som gave?

Svar: Alle årskort er personlige. Ønsker man at give et årskort som gave, kan det købes i Zoo. Årskortet gælder fra købsdatoen og 12 måneder frem. Som gave anbefaler vi derfor, at man køber et gavekort, som indløses til et årskort, der gælder fra indløsningsdatoen. Gavekortet er gyldigt 3 år fra udstedelsesdatoen. 

Spørgsmål: Må jeg grille i ZOO?

Svar: Det er ikke muligt at grille egen medbragt mad. Grillene i ZOO er udelukkende beregnet til arrangementer. Af hensyn til brandfare er det heller ikke tilladt at medbringe egen grill.

Spørgsmål: Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mine ting i ZOO?

Svar:  Glemte sager indleveres i ZooShoppen. Du kan kontakte butikken på tlf. 5473 2700.

Spørgsmål: Kan man købe et gavekort til ZOO?

Svar: Ja, du kan købe gavekort til ex. familieårskort eller til køb af souvenirs i vores ZooShop. Du kan læse mere om gavekort på linket her